Laser in cruce cu raza rosie CL1

NIVEL SYSTEM
690,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
NIVEL SYSTEM
Cod produs - SKU CL1

Descriere

 Laser in cruce cu raza rosie CL1 - Nivel System

Laserul cu planuri perpendiculare Nivel System CL1 este proiectat pentru a determina atât planul orizontal cât și cel vertical cu fasciculele intersectate la unghi drept.

Echipamentul, mulțumită fasciculului puternic vizibil poate fi folosit atât pentru aplicații în interior cât și pentru exterior.

Funcția Pulse vă permite să folosiți un senzor laser și la distante mari, inclusiv în exterior.

La pachet cu laserul vin incluse și elemente pentru fixare ușoara, de perete, ochelari de protecție și un suport cu reglaj a înălțimii dorite.precizie și fiabilitate - un fascicul laser clar, roșu, asigură lucrul confortabil in orice condiții, echipamentul vă permite să lucrați cu o precizie de ± 1 mm/5m

  • pe distanțe mai mari - Funcția puls vă permite să lucrați cu senzor laser în aer liber, la distanțe mari
  • versatilitate și multifuncțional - fascicul laser – vertical și orizontal - pot fi afișate separat sau împreună (de exemplu, în formă de cruce)
  • nivelare rapida - un sistem de compensare a vibrațiilor inovator, magnetic, oferă auto-calarea rapidă pentru operare, fascicule laser stabile chiar și pe o bază instabilă. După blocare vă permite să lucrați cu grinzi înclinate
  • suport laser - cu magneții puternici, asigură o montare sigură chiar și în situații dificile.
  • rezistent la deteriorare - componentele din cauciuc ale carcasei protejează împotriva deteriorării cauzate de șocuri și vibrații

Nivel System este o marcă de instrumente de măsurare pentru construcții și a intrat pe piața europeana în 2003. Sistemul de produse Nivel System se adresează unui public larg, pentru care unul dintre criteriile de bază de selecție, este prețul rezonabil, cu o garanție pe mare si calitate ridicată. Echipamentele Nivel System CL1, satisfac standardul internațional de protecție IP55, fiind rezistente la apă și praf.

Laserul cruce este un instrument care permite proiecția pe perete a unui plan orizontal și vertical la unghi drept, proiecție care ajută la poziționarea la același nivel a mobilei, prizelor și întrerupătoarelor electrice, instalațiilor electrice și de apă, pentru poziționarea la unghi a pereților falși (rigips), etc. Blocarea compensatorului permite ca aparatul să fie înclinat, obținându-se o proiecție cu linii în diagonală.Nivel System CL1 se distinge de echipamentele similare prin funcția Puls, care permite folosirea unui senzor laser in mediu exterior în condițiile în care raza laser nu este vizibilă cu ochiul liber. Inclus standard în pachet este suportul magnetic de suspendare rapidă a laserului pe perete (sau element de structură), ochelari de protecție, țintă, baterii și geantă pentru transport. Echipamentul poate fi de asemenea montat și pe un trepied clasic pentru camere foto (șurub 1/4inch ).

   Pachetul include:

Laser CL1 1 buc
Raft magnetic 1 buc
Țintă 1 buc
Husă 1 buc
Ochelari 1 buc
Baterii 1 set
Geantă de transport 1 buc

 Specificații:

Raza laser Roșu , > 1 mV (Clasa II)
Precizie Fascicul laser: ± 1mm/5m
Afișarea planurilor laser 90° ±60"
Distanta de operare 15m (50m cu sensor)
Auto-nivelare ±3°
Alimentare 4.5V (3 baterii AA )
Temperatura de funcționare -10°C la +45°C
Dimensiuni 80 x 70 x 70 [mm]
Greutate 0.4kg
Fixare (șurub) 1/4”, 5/8"

    

Detalii

SKU
CL1
Brand