Menghina pentru banc antiex - 027

METALMINOTTI Italia
14.650,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
METALMINOTTI Italia
SKU latime bacuri x capacitate maxima (mm) Pret cu TVA Cantitate
027 0090 90 x 100
14.650,00 RON
Cod produs - SKU 027

Descriere

Menghina pentru banc antiex - 027 - Metallurgica Minotti

  • Material MZW
  • METALLURGICA MINOTTI este unul dintre principalii producatori de scule antiscanteie, nemagnetice si rezistente la coroziune, realizate din MZW si CuBe care sunt recomandate pentru utilizarea in medii de lucru care necesita protectie suplimentara impotriva exploziei si incendiilor.
  • Caracteristici: scule anti-explozie, amagnetice si rezistente la coroziune - lucru ce permite utilizarea acestora in conditii de siguranta in toate acele medii unde trebuiesc luate masuri adecvate de protectie impotriva exploziilor si a incendiilor ideale pentru utilizare in: petrochimie, statii de gaz, depozite de munitie, industria navala, precum si in toate locurile cu risc ridicat ca urmare a prezentei de substante periculoase, cum ar fi materiale inflamabile, gaze, explozivi, vopsea, lacuri etc.
  • Proprietati mecanice comparabile cu cele ale sculelor realizate din cele mai bune aliaje de otel, pentru o durata de utilizare indelungata rezistente la coroziune, rugina, acizi, sare marina stc. pentru a indeplini perfect cerintele tehnice si mecanice ale standardelor internationale in domeniu

Catalogul produselor antiscanteie AICI

Detalii

SKU
027