Nivelă optică de mare precizie N32x

NIVEL SYSTEM
1.110,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
NIVEL SYSTEM
Cod produs - SKU N32x

Descriere

 Nivelă optică de mare precizie - N32x- Nivel System 

Nivela optică Nivel System N32x este un instrument pentru măsurători foarte precise ale diferențelor de nivel. Optica de înaltă calitate garantează imagini clare. Este dotată cu un compensator magnetic pentru a efectua măsurători în zone instabile, în care trepiedul și nivela pot fi expuse la vibrații continue. Instrumentul este rezistent la praf, apă și astfel, poate lucra în condiții dificile - în ploaie sau în mediu cu foarte mult praf. Nivela optica este destinată, în special, pentru topografi, constructorii de drumuri, muncitori în construcții, arheologi - pentru toți profesioniștii care au nevoie de instrumente de măsurare de înaltă precizie și fiabilitate.

DE MARE PRECIZIE
Mulțumită calității înalte a sistemului optic (telescop cu un zoom de 32x), nivela asigură o precizie de 1,5 mm pe 1km dublu nivelment, și poate fi folosită atât pentru sarcini în domeniul construcțiilor, cât și pentru măsurători geodezice. Imaginea în telescop este clară și lizibilă.

REZISTENTĂ SPORITĂ LA CONDIȚII GRELE DE MUNCĂ, REZISTENȚĂ LA VIBRAȚII ȘI ȘOCURI
Având încorporat un compensator magnetic, nivela poate lucra fără probleme în locuri cu o suprafață instabilă și dura (de exemplu, pe un șantier de construcții unde circula utilaje grele), echipamentul are un standard ridicat de rezistentă la apă și la praf (IPX6).

DISTANȚA MINIMĂ FAȚA DE MIRĂ
Echipamentul este proiectat pentru a funcționa la o distanta mică de ~ aproximativ 0,3 m de miră, care permite utilizarea in acea poziție fără a fi nevoie de a schimba poziția nivelei.

STABILĂ ȘI DE ÎNCREDERE
Carcasă de metal, componentele de calitate ridicată si un stabilizator performant, asigură funcționarea fără probleme chiar și în condiții grele de lucru.

ECHIPAMENTE VERIFICATE ÎNAINTEA VÂNZĂRII
Echipamentele de măsurare utilizate pe șantiere sunt supuse la cele mai grele condiții de lucru, în medii cu praf, umiditate, vibrații continue și cu toate astea, asigură o funcționare stabilă și măsurători corecte. Prin urmare, compania TPI, înainte de a vinde, fiecare produs îl verifică in service, iar clientul primește un certificat de conformitate-garanție. 

 Pachetul include:

nivelă optică

1 buc
chei de reglaj 1 buc
Fir cu plumb 1 buc
capac lentile 1 buc
Geantă 1 buc
Manual de utilizare 1 buc

 Specificații: 

Lungime telescop 215 mm
Precizia la 1 km 1,5 mm/km
Imagine clara
Factor de apropiere 32x
Diametrul lentilei 42 mm
Câmp vizual 1°20' (2,3 m)
Rezoluţia 3,5"
Focalizare minimă 0,3 m
Greutate 1,75 kg
Dimensiuni ( L x l x h ) 130 mm x 215 mm x 140 mm
Protecție umiditate și praf IPX6


Detalii

SKU
N32x
Brand