Antrenor cu articulatie antiex - 422

METALMINOTTI Italia
797,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
METALMINOTTI Italia
SKU dimensiune patrat Pret cu TVA Cantitate
422 0012 215.0 1/2"
797,00 RON
422 0034 375.0 3/4"
1.249,00 RON
Cod produs - SKU 422

Descriere

  Antrenor cu articulatie antiex - 422 -   METALLURGICA MINOTTI

  • material: MZW

  METALLURGICA MINOTTI este unul dintre principalii producatori de scule antiscanteie, nemagnetice si rezistente la coroziune, realizate din MZW si CuBe care sunt recomandate pentru utilizarea in medii de lucru care necesita protectie suplimentara impotriva exploziei si incendiilor.

Caracteristici: scule anti-explozie, amagnetice si rezistente la coroziune - lucru ce permite utilizarea acestora in conditii de siguranta in toate acele medii unde trebuiesc luate masuri adecvate de protectie impotriva exploziilor si a incendiilor.

Ideale pentru utilizare in: petrochimie, statii de gaz, depozite de munitie, industria navala, precum si in toate locurile cu risc ridicat ca urmare a prezentei de substante periculoase, cum ar fi materiale inflamabile, gaze, explozivi, vopsea, lacuri etc.

Proprietati mecanice comparabile cu cele ale sculelor realizate din cele mai bune aliaje de otel, pentru o durata de utilizare indelungata rezistente la coroziune, rugina, acizi, sare marina stc. pentru a indeplini perfect cerintele tehnice si mecanice ale standardelor internationale in domeniu 

Catalogul produselor antiex AICI

Detalii

SKU
422