Antrenor in T cu parghie glisanta antiex - 421

METALMINOTTI Italia
753,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
METALMINOTTI Italia
SKU dimensiune patrat Pret cu TVA Cantitate
421 0012 245.0 1/2"
753,00 RON
421 0034 260.0 3/4"
970,00 RON
Cod produs - SKU 421

Descriere

Antrenor in T cu parghie glisanta antiex - 421 - METALLURGICA MINOTTI 

  •   Material MZW
  • Antrenor cu parghie glisanta pentru cap de cheie tubulara, cu patratul de antrenare de 1/2" sau de 3/4" folosit in medii explozive.  

METALLURGICA MINOTTI este unul dintre principalii producatori de scule antiscanteie, nemagnetice si rezistente la coroziune, realizate din MZW si CuBe care sunt recomandate pentru utilizarea in medii de lucru care necesita protectie suplimentara impotriva exploziei si incendiilor.

Caracteristici: scule anti-explozie, amagnetice si rezistente la coroziune - lucru ce permite utilizarea acestora in conditii de siguranta in toate acele medii unde trebuiesc luate masuri adecvate de protectie impotriva exploziilor si a incendiilor ideale pentru utilizare in: petrochimie, statii de gaz, depozite de munitie, industria navala, precum si in toate locurile cu risc ridicat ca urmare a prezentei de substante periculoase, cum ar fi materiale inflamabile, gaze, explozivi, vopsea, lacuri etc. proprietati mecanice comparabile cu cele ale sculelor realizate din cele mai bune aliaje de otel, pentru o durata de utilizare indelungata rezistente la coroziune, rugina, acizi, sare marina stc. pentru a indeplini perfect cerintele tehnice si mecanice ale standardelor internationale in domeniu

catalogul produselor antiex AICI

Detalii

SKU
421